Cercar   
Inici > Llibres recomanats > Aprendre a llegir
Aprendre a llegir


Col·leccions de contes tradicionals i inventats, adaptats i amb diferents tipografies perquè els nens i nenes aprenguin a llegir progressivament, segons el seu nivell maduratiu, i també per llegir-los en veu alta als infants.


A dues veus
A dues veus és una col·lecció pensada per compartir la lectura entre una persona adulta i un infant. Tots els títols de la col·lecció són adaptacions de llegendes i contes de la tradició literèria, reproduïdes en lletra d'impremta, llevat d'uns paràgrafs que estan transcrits en lletra lligada per indicar que han de ser llegits pels infants.
El Vaixell de Vapor Sèrie Blanca (Nivell bàsic)
Nou disseny de la Sèrie Blanca d'El Vaixell de Vapor adaptat a les competències dels primers lectors amb dos nivells de dificultat. En el nivell bàsic, els textos estan escrits en lletra lligada.
Els Pirates del Vaixell de Vapor
Petits àlbums il·lustrats d'històries senzilles i divertides, amb textos breus escrits amb lletra de pal. Una col·lecció recomanada per als nens i nenes que ja comencen a dominar la mecànica de la lectura.
Històries amb Majúscules
Relats i contes d'autors de literatura infantil i juvenil escrits amb lletra de pal. Els títols tenen un cert grau de complexitat, per això estan adreçats a nens i nenes que ja tinguin adquirida una bona capacitat lectora.
Les històries de l’Artur
Col·lecció de contes breus i en lletra lligada per ser llegits o escoltats protagonitzats per l'Artur un noiet inquiet i ple de curiositat que es fa preguntes sobre tot.
Pictogrames
Històries de creació que es poden seguir a través d'un text, en el qual alguns substantius s'han substituït per il·lustracions. Les paraules que han estat convertides en pictogrames es reprodueixen amb lletra lligada i, al final del llibre, s'inclou una relació de tots els mots i els dibuixos de la història.
Vull llegir! (nivell elemental)
Col·lecció de contes populars, llegendes tradicionals i faules amb textos adaptats per a primers lectors, reproduïts amb lletra de pal i lletra lligada. Els títols de la col·lecció tenen dos nivells de lectura: elemental i avançat.

En el nivell elemental el text està format per una sola paraula, en lletra de pal, i relacionada amb una il·lustració. En els títols de nivell avançat, a cada pàgina es reprodueix una frase sencera, tant en lletra de pal com en lletra lligada. Al final del llibre els adults o els infants poden llegir l'argument complet de la història.
Vull llegir! (nivell avançat)
Col·lecció de contes populars, llegendes tradicionals i faules amb textos adaptats per a primers lectors, reproduïts amb lletra de pal i lletra lligada.
Els títols de la col·lecció tenen dos nivells de lectura: elemental i avançat.

En el nivell elemental el text està format per una sola paraula, en lletra de pal, i relacionada amb una il·lustració. En els títols de nivell avançat, a cada pàgina es reprodueix una frase sencera, tant en lletra de pal com en lletra lligada. Al final del llibre els adults o els infants poden llegir l'argument complet de la història.
Vull llegir! Poesia
Una vintena de poetes catalans s'apleguen en aquesta col·lecció pensada per introduir els primers lectors en el gènere de la poesia. A cada pàgina es reprodueix una il·lustració i versos breus i adapatats, en lletra de pal i lletra lligada, que els infants poden recitar o aprendre de memòria.
EDITORIAL CRUÏLLA | GRUP SM
© Editorial Cruïlla i Grup SM | Política de privadesa | Avís legal | Optimitzat per a Internet Explorer i Firefox